CRVENO-BELI PRETE ENGLEZIMA: JEREMIJA PALI TOPA

Autor:

Sport

02.11.2017

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Jeremija pali topa, zatresla se sva Jevropa", glasi stih pesme doajena narodne muzike Predraga Živkovića Tozovca, a ako se optimistične izjave fudbalera Crvene zvezde obistine, večeras bi stvarno mogla da se zatrese cela Evropa (21.05, RTS 1).

RepublikaFoto: Starsport
Začarao gol: Milan Borjan

Od golmana Milana Borjana pa do napadača Ričmonda Boaćija - svi u crveno-belom veruju da na Emiratima padaju slavne "tobdžije" u utakmici 4. kola H grupe Lige Evrope. Četa Vladana Milojevića želi da "čuje" muk u Londonu, baš kao kad je davne 1978. Dule Savić pogodio protiv Arsenala!

RepublikaFoto: Starsport

VRHUNAC GENERACIJE

U slučaju podviga, znatno će porasti šanse da se na Marakani međunarodni fudbal igra i na proleće. Crveno-beli u prvom susretu nisu imali sreće jer je Olivije Žiru majstorijom u finišu savladao Borjana (1:0), pa zato čuvar mreže srpskog vicešampiona obećava da sada neće vaditi loptu iz mreže.

- Nebitno što su oni Arsenal, isto se postavljamo ko god da je protivnik. Čeka nas mnogo teška utakmica, ali sada mi neće dati gol. Možemo ostati neporaženi, ovo što je ova generacija učinila dosad fenomenalno je. U Beogradu nismo imali sreće, možda nam se sad posreći. Nisu oni ni na Marakani preterano pretili, ali biće više posla ovde jer igramo u gostima. Verujemo jedni u druge, zaista bi trebalo da uzmemo sva tri boda - optimista je Borjan.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Žele osvetu: Fudbaleri Crvene zvezde

VRAĆANJE DUGA

Golman crveno-belih smatra da ima dovoljno iskustva iz prethodnog odmeravanja snaga sa Arsenalom, zbog čega sada najavljuje da je došlo vreme da se naplati dug. U Londonu će imati i značajnu podršku "Delija" kao dodatnu motivaciju.

- Mnogo mi je drago što će biti i naših navijača, koji se ne mogu porediti sa Arsenalovim. "Delije" su ono pravo, u Engleskoj svi sede i gledaju fudbal bez preterano srčanog navijanja. Poznato je da u gostima igramo dobro jer ne sagorimo u želji kao na Marakani, gde se podrazumeva da moramo svakog da dobijemo - jasan je Borjan.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading