LAGERBEK JE BESAN: Tvrdi da je Srbija prošla dalje samo zbog jedne stvari

Autor:

Sport

09.10.2020

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne prihvata činjenicu da ga je Ljubiša Tumbaković nadmudrio u svakom segmentu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lars Lagerbek

Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se u finale baraža za Evropsko prvenstvo, pošto je u Oslu odigrala fenomenalnu utakmicu i izbacila favorizovanu Norvešku.

"Orlovi" su posle produžetaka savladali izabranike Larsa Lagerbeka, a selektor Norveške je nakon meča otkrio šta je bila kobna greška pred duel u Oslu.

- Nemam problem da odem ako moj poslodavac tako misli. Budućnost će pokazati. Neću otići večeras, pokušaću da pobedimo u naredne dve utakmice. Sreli smo se sa boljim timom. Naša javnost je precenila nas, a potcenila Srbiju. Oni su zasluženo pobedili - rekao je Lagerbek.

 

Takođe, norveški mediji ga kritikuju zbog odluke da u startnu postavu ubaci Haitama Alesamija, igrača koji nema klub, a koga je Darko Lazović urnisao po tom boku.

- Ne mislim da je on odgovorniji za poraz od drugih igrača. Velika greška je to što Matijas Norman nije igrao od početka, ali i nema mnogo igrača koji su igrali onako kako je trebalo da igraju - dodao je Lagerbek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading