NIJE LAKO, AL JE SLATKO: Tumbaković APOSTROFIRAO ekipni duh i borbenost posle velike pobede!

Autor:

Sport

08.10.2020

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković ima čime da bude zadovoljan nakon pobede nad Norveškom i plasmana u finale baraža za Euro.

RepublikaFoto: Starsport
Ljubiša Tumbaković

Srbija je posle produžetaka savladala selekciju Norveške, a "orlovi" su se pokazali u pravom svetlu i stigli na korak od Evropskog prvenstva na koje čekamo 20 godina.

- Za ovu utakmicu se spremamo poslednjih 7 meseci, sve je izgledalo da će to da bude mnogo lakše i kvalitetnije, međutim, bilo je bolje da smo završili sve u regularnom toku utakmice, ali i ovako je slatko, ostvarili smo jedan cilj. Idemo sada u u dve utakmice Lige nacija, a onda čekamo taj novembar i da se plasiramo na Evro- rekao je Tumbaković.

Selektor Srbije je kao i sportska javnost prepoznao da je došlo do vidljivog pomaka u igri nesumnjivo kvalitetne reprezentacije, da li je to ta ekipa?

- Prirodan proces je da budemo što duže zajedno, da napravimo atmosferu, da napravimo ambijent, i da napravimo neki prepoznatljivost. Raduju me disciplina, borbenost, ekipni duh, na miru ću pogledati utakmicu, koliko večeras. Sutra je novi dan, idemo u pripreme za Mađarsku i Tursku, onda ćemo mirno prpremiti finale i nadam se ostvariti cilj da odemo na Evropsko prvenstvo- rekao je Tumbaković.

- Pokazali kompaktnost, možemo da igramo protiv najboljih reprezentacija, ograničili smo njihovog najboljeg igrača da maltene nema šansu - dodao je Tumbaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading