PRESUDAN KORAK: Milojević povukao ODLUČUJUĆI POTEZ koji je odredio sudbinu Bena na "Marakani"!

Autor:

Sport

08.10.2020

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po mnogima najbolji stranac u istoriji Zvezde je ostao u klubu i nakon zatvaranja fudbalske pijace 5. oktobra, ali i dalje je postojala šansa za napusti "Marakanu".

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

On je bio velika želja doskorašnjeg trenera crveno-belih Vladana Milojevića. Njegov Al Ahli je bio zainteresovan za reprezentativca Komora, a pošto prelazni rok u Saudijsko Arabiji traje do 6. novembra, postojala je šansa da Ben napusti Srbiju. 

Ipak, sada deluje da se to neće desiti jer je srpski stručnjak dobio pojačanje u napadu. Reprezentativac Rumunije i špic Njujork Red Bula Aleksandru Mitrica došao je na pozajmicu do kraja januara. 

Po mnogima najbolji stranac u istoriji Zvezde je ostao u klubu i nakon zatvaranja fudbalske pijace 5. oktobra, ali je i dalje postojala šansa zda napusti "Marakanu".

U ugovoru o pozajmici je ubačena i opcija otkupa ugovora, pa ako bude igrao dovoljno dobro ostaće u klubu. 

Ovo bi moglo da znači da je Al Ahli odustao od Bena, makar u ovom prelaznom roku, te da će Zvezda "večiti derbi" i takmičenje u Ligi Evrope dočekati sa Benom u timu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading