SAMO ZBOG MILOŠEVIĆA: Letos ODBIO Partizan, a sada POTPISAO i izazvao BURU!

Autor:

Sport

08.10.2020

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se defanzivac.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši trener Partizana Savo Milošević

Povratnik u redove Partizana levi bek Ivan Obradović rekao je da je bilo kontakta i letos sa crno-belima, ali da razgovor sa tadašnjim trenerom Miloševićem "nije prošao dobro".

Nekada reprezentativac Srbije objašnjava put kojim se vratio u Humsku.

- Prvi kontakt je bio pre godinu i po dana. Tada sam bio u Anderlehtu, ali se tamo promenio trener i dobio sam priliku u drugom delu sezone. Prošlo leto sam dobio ponudu od Legije, odlučio sam se da idem. Ovog leta sam bio na granici, bio je neki kontakt sa moje strane, Kada sam došao kod Sava Miloševića, nije dobro prošlo. Onda sam došao na Teleoptik i tu trenirao, kada je došao poziv od Ivice Ilieva - istakao je Obradović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivan Obradović

- Rekao mi je: 'Hej, gde si, hajde, vrati se'. Taj prvi razgovor nije prošao kako sam očekivao, a i oni. Ali, eto, na kraju se sve završilo dobro i srećan sam. Vratile su se lepe emocije. Moja moralna obaveza je da moram da pružim maksimum. Dete sam Partizana, osećam ovaj klub - dodao je on.

Podsetimo, Obradović ima 32 godine, dres "orlova" nosio je u 27 navrata, a u Partizanu je igrao od 2006-2009. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading