Sa njim stalno neke glavobolje: SUMA TEŽE POVREĐEN!

Autor:

Sport

01.11.2017

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plaćen je Sejduba Suma za naše uslove vrtoglavih 1,6 miliona evra, a na terenu je pružio daleko manje nego što se očekivalo od njega. Sad je Partizanov vezista doživeo ozbiljniju povredu primicača zbog koje će biti odvojen od terena na duže vreme.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Suma nije opravdao pare koje su uložene u njega

- Suma je juče napustio trening zbog povrede primicača. Danas će biti prelgedan magnetnom rezonancom. Jučerašnje prognoze nisu dobre, ali videćemo da li će moći da igra - kratko je saopštio Đukić na konferenciji za medije posvećenoj duelu sa predstavnikom Albanije.

Omaleni Gvinejac je od dolaska među crno-bele nekoliko puta menjao pozicije na terenu, a u poslednje vreme se ustalio u samom srcu odbrane, inače pozicija koja mu prirodno odgovara.

Na 16 utakmica dao je četiri i namestio jedan gol, a ukoliko ne bude mogao da igra, Miroslav Đukić će morati da prekomponuje vezni red za meč protiv Skenderbega. Verovatno je da će Danilo Pantić zauzeti mesto u startnoj postavi uz prebacivanje Leandrea Tavambe na mesto polušpica iza Ožegovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading