ŠANSA ZA SRBIJU: Lagerbek bez UDARNOG TANDEMA protiv "Orlova"?

Autor:

Sport

07.10.2020

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Norveške Lars Lagerbek otkrio je sa kakvim problemima se njegova ekipa suočava pred okršaj sa Srbijom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lars Lagerbek neće imati većih glavobolja pri izboru sastava za meč sa Srbijom

Selektor reprezentacije Norveške Lars Lagerbek, protivnika Srbije u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo, govorio je o stanju u kome se nalazi njegova ekipa pred sutrašnji okršaj sa "Orlovima".

 

 

 

Kako je iskusni stručnjak istakao, dvojica igrača zadobilo je povrede na pripremama za ovaj duel, a u pitanju su Markus Henriksen i Džošua King.

- Henriksen je povredio nogu, ali je juče izdržao ceo trening, tako da ćemo ga ponovo pregledati i utvrditi da li će moći da mi bude na raspolaganju - istakao je Lagerbek. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džošua King (desno) biće spreman za borbu protiv "Orlova"

Prognoza za fudbalera Bornmuta Džošuu Kinga još je svetlija.

- King je zadobio jak udarac na treningu, ali mislim da će biti 100% spreman za Srbiju - kratko je dodao bivši selektor Nigerije, Švedske i Islanda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Markus Henriksen takođe će biti zdrav za utakmicu sa Srbijom

Privodeći konferenciju kraju, Lagerbek je možda i nehotice otkrio deo planova za okršaj sa Srbijom, pošto je Šveđanin naglasio da je njegova ekipa vežbala izvođenje penala.

- Vežbali smo šutiranje penala, imam spreman spisak petorice izvođača - jasan je bio Lagerbek, iako nije bio voljan da otkrije taj spisak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Norveška kao domaćin dočekuje Srbiju 8. oktobra u 20:45 časova na stadionu "Uleval" u Oslu,  kada će "Orlovi" imati priliku da se na Evropsko prvenstvo plasiraju prvi put još od davne 2000. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading