DA LI ĆE SE PARTIZAN KAJATI ZBOG OVOG POTEZA? Crno-beli odustali od TRANSFERA u poslednji čas!

Autor:

Sport

06.10.2020

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odjeknula je vest da bi Partizan mogao da dovede mladog reprezentativca Srbije i člana Votforda Filipa Stuparevića, ali transfer se neće obistiniti!

RepublikaFoto: Dušan Sandić/FK Vožvodac
Filip Stuparević

Crno-beli su odlučili drugačije i rešili da se okrenu dosadašnjim pojačanjima.

Moraće engleski tim da pronađe novu destinaciju za momka koji je ponikao u Radu, a zatim se afirmisao u Voždovcu. Iako su imali ideju da ga i kompletno prodaju Partizanu, crno-belima ta opcija nije bila interesantna, kao ni pozajmica.

Engleski klub je navodno ponudio Partizanu da otkupi Stuparevićev ugovor, a u Humskoj su se zahvalili na tome i okrenuli pojačanjima koja su već doveli.

Partizan je u ovom prelaznom roku potpisao Žan-Kristofa Bajebeka i Filipa Holendera, a iz kluba su otišli Umar Sadik i Bojan Matić. 

 

Iako je Stuparević u dresu Voždovca pokazao da jeste talentovan i uz to je "bonus" igrač, rođen 2000. godine, visoka cena je po svemu sudeći ipak bila prevelika prepreka njegovom dolasku među crno-bele.

Partizan nastavlja sezonu sa tandemom novajlija Bajebek-Holender u ofanzivi, a na klubu srpskog stručnjaka Vladimira Ivića je da nađe novo rešenje za srpskog talenta koga je kupio u januaru 2019. za tri miliona evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading