NEZAPAMĆENO: Real Madridu se ovo nije desilo 40 godina!

Autor:

Sport

06.10.2020

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakav prelazni rok se nije dogodio 40 godina u Real Madridu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

"Kraljevski" klub nije doveo nijednog igrača tokom letnjeg prelaznog roka.

Šampion Španije dovodio se u vezu sa mnogobrojnim fudbalerima prethodnih meseci. Spominjali su se imena poput Kilijana Mbapea, Pola Pogbe i Usema Auara, ali je na kraju tim Zinedina Zidana ostao bez pojačanja.

Naravno, ne računajući trojac koji je vraćen sa pozajmica u vidu golmana Andrija Lunjina, beka Alvara Odriosolu i veziste Martina Edegora.

Kraljevski klub je na taj način ovog leta uštedeo novac, pošto je u godini za nama potrošio blizu 350 miliona evra na dovođenje Edena Azara, Luke Jovića, Edera Militaoa, Ferlana Mendija, Rodriga i Rejniera.

Srpski fudbaler Luka Jović je ipak ostao u klubu uprkos lošim partijama i mnogo interesenata, očigledno da ga Zinedin Zidan ima u planovima!

 

Na drugoj strani, bilo je aktivnosti kada su u pitanju odlasci.

Ekipu su u vidu pozajmica ili transfera napustili uglavnom igrači iz drugog plana - Garet Bejl i Serhio Reglion (Totenhem), Hames Rodriges (Everton) Ašraf Hakimi (Inter), Borha Majoral (Roma), Oskar Rodriges (Sevilja), Brahim Dijas (Milan)...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading