LALATOVIĆ GRMI: Neću dozvoliti da me pljuje tatin sin u tamnim naočarima sa tompusom!

Autor:

Sport

05.10.2020

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Vojvodine Nenad Lalatović otvoreno je govorio o incidentu koji je obeležio gostovanje njegovog tima u Novom Pazaru.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Vojvodina je doživela ubedljiv poraz na tom meču (3:1), a trener Lala isključen je u 45. minutu zbog neprimerenog ponašanja. Lalatović je na putu ka svlačionici imao žestoku verbalnu raspravu sa ljudima koji su bili smešteni u loži domaćina.

- Tokom svih 45 minuta trpeo sam uvrede iz lože Novog Pazara, posebno posle golova koje je naš rival postigao. Pošto nema publike na tribinama, naravno da sam to čuo, a posebno se isticao jedan čovek, tatin sin kojeg znam, a koji je sedeo u sa novopazarskim krem društvom. Upozorio sam na njegovo ponašanje četvrtog arbitra i delegata, ali su uvrede na moj račun bile nastavljene i odreagovao sam onako kako sam odreagovao. Nisam dozvolio da me psuje čovek koji misli da mu je sve dozvoljeno, jer puši tompus i nosi tamne naočare- otkrio je Lalatović.

 

Vojvodina nakon 10 odigranih kola ima 20 osvojenih bodova i nalazi se na trećoj poziciji na tabeli, dok je Novi Pazar 13 sa 12 bodova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading