(VIDEO) NAPET DERBI U RIMU: Sergej doneo bod Laciju

Autor:

Sport

04.10.2020

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U istom terminu je Pipo Inzagi nadmudrio Mihu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trenutak kada Ćiro Imobile dobija crveni karton

Veliki derbi između Lacija i Intera odigran je u trećem kolu Serija A, a na "Olimpiku" nije bilo pobednika.

Gosti iz Milana su poveli nakon pola sata igre golom Lautara Martineza, ali je bod nebesko-plavima doneo Sergej Milinković-Savić u 55. minutu utakmice. Popularni SMS je fenomenalno skočio posle centaršuta Aćerbija sa leve strane i glavom matirao Samira Handanovića.

Možda bi Lacio došao i do potpunog preokreta da Ćiro Imobile 20 minuta pre kraja nije dobio direktan crveni karton zbog udaranja Artura Vidala. Ipak, poslednjih pet minuta je bio izjednačen broj igrača na terenu, pošto je "pocrveneo" i Stefano Sensi koji je udario Patrika Gabarona.

Oba gola, kao i oba crvena kartona, možete videti OVDE.

U istom terminu u Seriji A odigrane su još dve utakmice.

 

U prvoj je legendarni Filipo Inzagi nadmudrio Sinišu Mihajlovića, pa je njegov Benevento kod kuće savladao Bolonju sa 1:0. Gol odluke postigao je Đanluka Lapadula u 66. minutu, a inače je bio Pipov džoker sa klupe.

Takođe minimalnim rezultatom je Parma savladala Veronu na svom terenu golom Jasmina Kurtića posle 24 sekunde igre. Za goste je srpski reprezentativac Darko Lazović odigrao kompletno drugo poluvreme.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading