GOLEADE U SUPERLIGI: Het-trik Zvezdinog napadača, Voša razbijena u Novom Pazaru

Autor:

Sport

03.10.2020

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na četiri meča je palo 16 golova.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča u Novom Pazaru

U subotu od 16 časova odigrane su četiri utakmice 10. kola Superlige Srbije, a pobede su ostvarili Novi Pazar, Spartak i Voždovac, dok u utakmici između Bačke i Javora nije bilo pobednika.

Najveće iznenađenje priredili su fudbaleri Novog Pazara koji su sa 3:1 savladali Vojvodinu, a pritom je već na poluvremenu domaći tim imao tri gola prednosti. Interesantno je da je sva tri pogotka postigao Luka Marković, napadač Crvene zvezde na pozajmici u Novom Pazaru, a utešno gol za "lale" je dao Petar Bojić sredinom drugog dela meča.

Prava goleada viđena je u Subotici, gde je Spartak sa 4:2 bio bolji od Čukaričkog. U prvom poluvremenu je u roku od 13 minuta viđeno četiri gola. Prvo je Spartak golovima u 32. i 39. stigao do 2:0, ali su gosti tresli mrežu u 42. i 45. za izjednačenje. Međutim, u drugom poluvremenu je domaći tim bio neumoljiv, pa su bodovi ostali u Subotici.

Jedini gosti koji su ostvarili trijumf bili su "zmajevi". Ekipa Voždovca je sa rutinskih 2:0 odnela bodove iz Šapca, protiv Mačve.

Jedini remi viđen je u Bačkoj Palanci, gde je Javor na poluvremenu vodio sa 2:0, ali je Bačka u drugom delu igre došla do boda.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading