MRKELA POSLE ŽREBA: Ove godine će Liga Evrope biti nesvakidašnja

Autor:

Sport

02.10.2020

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor crveno-belih pričao o neverovatnom rasporedu koji očekuje pulene Dejana Stankovića.

RepublikaFoto: Promofoto/crvenazvezdafk.com
Mitar Mrkela

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela izneo je prve utiske i očekivanja od grupne faze Lige Evrope u kojoj će šampion Srbije igrati protiv belgijskog Genta, nemačkog Hofenhajma, kao i češkog Slovana.

- Uvek sam govorio da na žreb ne možemo da utičemo, ali koga god da dobijemo to su jaki i teški protivnici za Crvenu zvezdu. Naravno, mi imamo kvalitet, potrudićemo se da dobro odigramo ovu grupu i eventualno prođemo dalje kako bi na proleće igrali u šesnaestini finala Lige Evrope. Ne slažem se da nije atraktivna grupa, idemo u zemlje kao što su Belgija, Nemačka i Češka. Koju god grupu da smo izvukli ona bi bila izuzetno teška – istakao je Mrkela.

Zvezdu očekuje ubitačan tempo utakmica, grupna faza Lige Evrope će biti završena za manje od dva meseca.

- U odnosu na ranije godine, novitet je da ćemo imati veoma gust raspored, upravo zbog koronavirusa i kasnijeg početka kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope. Mi odmah posle reprezentativne pauze i utakmice sa Partizanom igramo prvu utakmicu u ovogodišnjoj grupi i onda na svakih sedam dana po tri utakmice, pa ponovo sledi pauza zbog reprezentacije i zatim isti tempo mečeva na svaka tri dana –podvukao je Mrkela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading