(VIDEO) MINIMALNA POBEDA REALA: Jović se ispromašivao, Vinisijus ga zamenio, pa rešio meč

Autor:

Sport

30.09.2020

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teški dani za srpskog napadača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice na "Santijago Bernabeuu"

Fudbaleri madridskog Reala savladali su u četvrtom kolu La Lige imenjaka iz Valjadolida minimalnim rezultatom na svom stadionu.

Jedini gol na meču postigao je Vinisijus Žunior u 65. minutu, samo sedam minuta nakon što je zamenio srpskog napadača Luku Jovića.

Pre toga je Jović, koji se našao u startnoj postavi, propustio tri dobre prilike. Dva puta je u prvom delu meča šutirao pored gola rivala, a početkom drugog dela je odlično skočio posle kornera, glavom uputio loptu u donji ugao gola, ali je sjajno intervenisao gostujući čuvar mreže Roberto Himenez.

U istom terminu je odigrana još jedna utakmica španske Primere. Eibar je na svom terenu poražen sa 1:0 od Elčea, a Marko Dmitrović je bio na golu domaćeg tima. Jedini gol na utakmici je postigao Lukas Boje u 37. minutu, a bod Eibaru nije doneo Ekspozito koji nije uspeo da realizuje jedanaesterac početkom drugog poluvremena.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading