LIVERPUL OKRENUO ARSENAL: Novajlija posle 8 minuta stavio tačku na novi trijumf "Redsa"!

Autor:

Sport

28.09.2020

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula su savladali Arsenal rezultatom 3:1 na "Enfildu" u utakmici 3. kola engleske Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Liverpula

Domaći su nešto bolje otvorili utakmicu i kontrolisali ritam u uvodnim minutima. Arsenal je vrebao šansu iz kontra napada, ali mu takva taktika nije donela konkretnu priliku u uvodnoj fazi meča.

Na drugoj strani, Liverpul je u nekoliko navrata zapretio. Najbliži pogotku, "crveni" su bili u 21. minutu kada je Aleksander-Arnold pogodio prečku posle udarca sa distance.

Međutim, Arsenal poveo od 25. minuta golom Aleksandra Lakazeta! Veliku grešku napravio je Endi Robertson, koji je praktično asistirao Francuzu pred golom, a ovaj uz malo sreće sproveo loptu u mrežu.

Samo tri minuta kasnije Liverpul je izjednačio golom Sadija Manea! Mohamed Salah je probio pored Kirena Tirnija po desnoj strani i šutirao, njegov udarac odbio je Bernd Leno pravo na nogu Senegalca, kojem nije bilo teško da loptu vrati u praznu mrežu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Od 34. minuta golom Endija Robertsona Liverpul je preuzeo vođstvo! Aleksander-Arnold je poslao loptu sa desne strane preko celokupne odbrane Arsenala, do nje je došao levi bek Redsa i pogodio za preokret. 

Nastavila je ekipa Jirgena Klopa da kontroliše dešavanja na terenu i u nastavku. Imala je nekoliko prilika da reši pitanje pobednika znatno ranije, ali se na treći pogodak čekalo do finiša i njega je postigao Diogo Žota. 

Novi igrač Liverpula u igru je ušao u 80. minutu i svega osam minuta na debiju bilo mu je dovoljno da zatrese mrežu i postavi konačan rezultat.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading