SITUACIJA SE MENJA IZ MINUTA U MINUT: UEFA donosi odluku - ovo je najrealnija opcija za Zvezdin meč sa Araratom!

Autor:

Sport

28.09.2020

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U igri je bilo nekoliko scenarija za odigravanje meča Ararat - Crvena zvezda, ali je trenutno najrealnije da će se meč ipak igrati u Jermeniji!

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

UEFA će u utorak doneti konačnu odluku u mestu odigravanja plej-ofa za Ligu Evrope između Ararata i Crvene zvezde. 

Čelnici jermenskog šampiona, koji su na konstantnoj liniji sa crveno-belima i UEFA, garantovali su bezbednost članovima ekspedicije srpskog šampiona. Deluje da je odluka da se meč odigra u Jerevanu trenutno najrealnija.

Ljudi iz UEFA su odlučili da veruju na reč ljudima iz Ararata koji su garantovali Crvenoj zvezdi bezbednost i optimalne uslove, ali će morati lično da se uvere da postoje svi bezbedosni uslovi da meč bude odigran u glavnom gradu Jermenije.

 

 

 

Kako bilo, Crvena zvezda će imati ulogu velikog favorita i morali bi bez problema da overi prolaz dalje, ali će i ekspediciji srpskog šampiona mnogo više odgovarati da što pre sazna i zvanično mesto odigravanja utakmice, kako bi se u miru pripremala za meč. Ukoliko domaćinstvo ostane nepromenjeno meč će biti odigra u četvrtak u Jerevanu od 16 časova po našem vremenu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading