ŠOK ZA CRNO-BELE: Akter duela u Šarlroa zaražen koronom!

Autor:

Sport

28.09.2020

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana moraju da budu u predostrožnosti, pošto je igrač Šarlroa Ivan Goranov zaražen virusom korona.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Povremeni bugarski reprezentativac je odigrao poslednjih sedam minuta meča sa crno-belima u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope prošlog četvrtka, a već dan kasnije je testiran pozitivno na koronavirus. Tu informaciju je preneo belgijski portal Lesoir.be.

Goranov je posle rezultata u petak ponovo testiran u subotu, ali je i taj test bio pozitivan na koronavirus. On je automatski otišao u karantin i zbog toga je propustio prvenstvenu utakmicu sa Muskronom (1:1) u nedelju.

Ne navodi se da li Goranov pokazuje neke simptome, ali ono što je poznato, Bugarin je bio negativan na testu koji je uradio neposredno pred meč sa Partizanom. Da nije bilo tako, on ne bi mogao da bude u protokolu.

Još uvek je koronavirus velika nepoznanica, tako da je teško spekulisati da li je u tom kratkom periodu, koji je proveo u kontaktu sa fudbalerima Partizana, mogao nekoga i da zarazi. Goranov je u četvrtak ušao u igru u 113. minutu umesto Jorisa Kajembea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading