SRBIN POZVAN NA HITAN SASTANAK: Poznata Jovićeva sudbina u Realu iz Madrida!

Autor:

Sport

27.09.2020

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač Luka Jović konačno je zaigrao u prvoj postavi za Real Madrid.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Ne samo da je bio u startnoj postavi tokom meča 2. kola Primere sa Betisom u Sevilji (3:2), već je svojim potezom doneo timu igrača više.

Dan posle duela u Sevilji Jović je pozvan na hitan sastanak sa čelnicima kluba. Kako prenosi "As" predočeno mu je  da će na pozajmicu otići samo ako to i sam bude želeo i bude postigao dogovor sa trenerom Zinedinom Zidanom.

- Luka Jović (22) se fokusira na Real u završnim nedeljama letnjeg prelaznog roka. Zato su iz sportskog menadžmenta kluba imali razgovor sa napadačem. Tom prilikom mu je rečeno da ostane miran i nastavi da radi, jer će otići na pozajmicu samo ako je sa tim potpuno saglasan, kada se radi o sezoni 2020/2021. Njegov ostanak u ekipi neće biti nikakav teret.

Jasno je da ni klub, ni igrač nisu nasmejani kada razmišljaju o tome šta se sve izdešavalo u prvoj godini otkako je Srbin poneo beli dres Reala, u koji je stigao na leto 2019. u transferu vrednom 60 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading