(FOTO) PARTIZAN ZVAO HRVATA: Odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

27.09.2020

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se posle mnogo vremena.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Partizana

Trener Osijeka i bivši strateg zagrebačkog Dinama Nenad Bjelica otkrio je za "Večernji list" da je prilikom prelaska iz juniorskog u seniorski staž imao ponudu Partizana, ali da ju je odbio.

- Kako sam tada završio juniorski staž, otišao sam u vojsku. 'Skinuo' sam se nakon 11 meseci, tačno na dan kada je Osijek u Beogradu igrao utakmicu protiv Crvene zvezde. Stadion je bio pun jer nedelju dana kasnije Zvezda je igrala finale Kupa evropskih šampiona. Izgubili smo 5:1 - rekao je hrvatski stručnjak i nastavio:

RepublikaFoto: youtube.com/Lech Poznań
Nenad Bjelica

- Poslednjih šest meseci kao junior odigrao sam sa seniorima Metalca koji je tada igrao u tadašnjoj 4. ligi i borio se za naslov prvaka. Odigrao sam samo 11 utakmica, postigao sedam golova i tada je nekoliko velikih klubova iz bivše države pokazalo interes za mene. Tada sam otišao u vojsku, bio u sportskoj četi, a verovatno su me tamo iz Partizana i zapazili. Na transfer nisam ni pomislio jer moje sve je bilo u Osijeku, porodica, prijatelji, tako da to za mene nije bila opcija - završio je Bjelica.

Kasnije u karijeri Bjelica je igrao za Osijek, Albasete, Betis, Las Palmas, Kajzerslautern i Admiru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading