LJUDI MOJI, PA JE LI TO MOGUĆE: Čudesan preokret Intera portiv "srpske" Fiorentine, Vlahović tragičar!

Autor:

Sport

26.09.2020

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Intera savladali su u 2. kolu Serije A u neverovatnom meču Fiorentinu sa 4:3.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Romelu Lukaku

Na Đuzepe Meaci gledali smo neverovatan fudbal, sa puno preokreta, lepih akcija i sjajnih golova. Na kraju pobeda Konteovog tima u ludoj završnici.

Za ekipu Intera od starta je igrao Aleksandar Kolarov, dok je na drugoj strani zaigrao Nikola Milenković, dok je Dušan Vlahović sredinom drugog poluvremena ušao sa klupe.

Utakmica je krenula šokantno za domaćina. Posle karambola u šesnaestercu Intera, Kuame je na nesebično dodavanje Bonaventure doneo prednost Fiorentini već u 3. minutu. Inter je u 18. minutu dobio penal, ali je glavni sudija promenio odluku posle konsultacije VAR-a. 

Neroazuri do izjednačenja stižu duboko u nadoknadi vremena. Sevnula je sjajna kontra domaćina, koju je prelepim golom krunisao Lautaro Martinez.

Na startu drugog poluvremena, u 52. minutu, nesrećan trenutak za Fiolu. Ćećerini je posle dodavanja Martineza sproveo loptu u svoju mrežu, pa je Inter poveo sa 2:1.

Usledila je dominacija Franka Riberija. Sjajni Francuz je prvo asistirao Kastroviliju u 57. minutu za 1:1, a onda šest minuta kasnije i Kijezi za totalni prekoret u Milanu i vođstvo Fiorentine od 3:2.

Nedugo potom je u igru ušao i Vlahović, koji je mogao da bude junak meča. Ponovo je sjajno dodao Riberi, ali je srpski napadač iz izgledne pozicije pucao pored gola.

I kako to biva u fudbalu, ekspresno je usledila surova kazna. U 87. minutu Lukaku na asistenciju Hakimija poravnava na 3:3, a dva minuta kasnije posle sjajnog centaršuta Aleksisa Sančeza Dambrozio glavom šalje loptu u gol za veliko slavlje i pobedu milanskog velikana.

Inter je tako stigao do prve pobede u sezoni, pošto mu je meč prvog kola bio odložen. Sa druge strane Fiorentina je zabeležila prvi poraz, pa posle dva meča ima tri boda i polovičan učinak.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading