(VIDEO) LUDNICA NA OSTRVU: Čelsi se vratio iz mrtvih! "Plavci" nadoknadili tri gola zaostatka

Autor:

Sport

26.09.2020

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest Bromvič propustio ogromnu šansu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa meča VBA - Čelsi

Veliko iznenađenje priredili su fudbaleri Vest Bromvič Albiona koji su u trećem kolu Premijer lige na svom terenu ostali neporaženi protiv Čelsija, a bili su nadomak trijumfa. Utakmica je završena rezultatom 3:3, a na poluvremenu je bilo 3:0 za VBA.

Izabranici Slavena Bilića su već u 27. minutu imali prednost od 3:0! Kalum Robinson je u četvrtom minutu postigao prvi gol na meču, a potom je u 25. drugim pogotkom udvostručio prednost svog tima. Samo dva minuta kasnije na semaforu je pisalo nestvarnih 3:0, kada se činilo da je Kajl Bartli dotukao "plavce".

Ipak, u drugom poluvremenu su puleni Frenka Lamparda uspeli da se dokopaju boda. Prvo je "led probio" Mejson Maunt pogotkom u 54. minutu, a Kalum Hadson-Odoi je 20 minuta pre kraja uneo neizvesnost u meč.

 

Taman kada je izgledalo da će Vest Brom odoleti napadima Čelsija, u trećem minutu sudijske nadoknade je bod gostima doneo Tami Abraham koji se najbolje snašao u gužvi u šesnaestercu protivnika.

Sve golove sa ove utakmice možete pogledati OVDE.

Inače, Branislav Ivanović se nije našao ni u protokolu protiv svog bivšeg kluba, pa će na drugi debi u Premijer ligi morati još malo da sačeka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading