BRAVO MAJSTORE: Neverovatna humanitarna akcija srpskog fudbalera!

Autor:

Sport

26.09.2020

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Vukašin Tomić putem društvenih mreža pokrenuo je sjajnu humanitarnu akciju koju je već podržao veliki broj ljudi.

RepublikaFoto: Pixabay.com/ S. Hermann & F. Richter
Ilustracija

Štoper Vikingura sa Farskih Ostrva se porem fudbala bavi i slikanjem, njegov rad je podržao čak i legendarni Erik Kantona, a sada je rešio da po prvi put "proda" nekoliko svojih radova.

Po povratku u Srbiju Tomić je poneo samo nekoliko radova sa Farskih Ostrva, a iste je rešio da stavi na internet aukciju i nakon što prikupi donacije odluči kome će uplatiti pomoć. Cela akcija je transparentna i na društvenim mrežama, a novac će biti prosleđen najverovatnije za lečenje bolesne dece.

- Hajde da uradimo nešto! Ovo su neki od mojih crteža koje sam poneo sa sobom, rđavi su ali su isto tako rani radovi, koje bih hteo da "prodam" i novac koji budemo prikupili uplatimo onima kojima je potreban. Crteži uz odgovarajući ram mogu da izgledaju dobro. "Prodaja" je aukcijskog tipa u komentarima fotografija ili porukom, napisao je Vukašin Tomić na Fejsbuku.

Aukcija se obavlja na Fejsbuk profilu Vukašina Tomića, u komentarima rada koji zainteresovani žele da otkupe i tako pomognu.

Tomić je bio kapiten tima Jagodine koji je osvojio istorijski Kup Srbije, igrao je za Napredak, Mladost, Radnik, Spartak iz Subotice, a imao je i puno inostranih angažmana, nosio je dres Taraza, Krajove, Fljamurtarija, Atjarua, Gandžasara, dok je trenutno član Vikingura.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading