(VIDEO, FOTO) ZABORAVITE NA HALANDA: Novi norveški BISER umesto za Atalantu POTPISUJE za Milan!

Autor:

Sport

26.09.2020

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandinavci imaju sjajnu generaciju fudbalera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Centarfor Borusije Dortmund Erling Haland

Jens Peter Hauge, krilni napadač Bodea, nalazi se pred transferom u Milan nakon sjajne partije na "San Siru" u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ovaj 20-godišnji momak igra fenomenalnu sezonu u dresu norveškog tima u kojoj je na 17 utakmica postigao čak 14 golova, uz devet asistencija. On je lane bio skautiran od strane Atalante, ali je Paolo Maldini uvideo njegov potencijal i ekspresno reagovao. Sam Hauge ističe veliku želju da obuče dres višestrukog prvaka Evrope.

- Naravno da bih voleo da pređem u Milan. Svaki fudbaler ima želju da zaigra u nekom od najvećih klubova na svetu - izjavio je Norvežanin.

Podsetimo, Italijani su savladali Norvežane sa 3:2, a gol bisera možete pogledati na video snimku.

Videćemo da li će selektor Norveške Lars Lagerbek računati na Haugea za meč baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo protiv Srbije, a nema dileme da mu je na raspolaganju fenomenalna generacija fudbalera predvođena napadačem Borusije Erlingom Halandom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading