DUPLA EKSPLOZIJA U SOLUNU: Garsija STIŽE u Aris, a sa njim i AS Rome!

Autor:

Sport

26.09.2020

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaju velike ambicije.

RepublikaFoto: Starsport
Mateo Garsija u dresu Crvene zvezde

Fudbalski klub Aris na pragu je dovođenja dva velika pojačanja u finišu prelaznog roka, a grčki mediji prenose da je ostalo samo da se utanače još neki detalji. U pitanju su Mateo Garsija i Ante Ćorić.

Što se tiče Argentinca, Zvezda je već prihvatila ponudu i čeka se samo da Grci pojačaju ponudu za Garsijine lične uslove. Povratak argentinskog krila u Solun trebalo bi da bude završen u narednih nekoliko dana.

Ipak, tu se ambicije Arisa ne završavaju. "Žuti" žele da konkurišu Olimpijakosu i PAOK-u za sam vrh tamošnjeg fudbala, pa u tu svrhu sa Romom dogovaraju pozajmicu hrvatskog internacionalca Antea Ćorića. On je minulu sezonu proveo U Almeriji, gde nije pokazao svoj puni potencijal, a "vučica" ga je 2018. godine platila čak šest miliona evra.

Finansije im nisu jača strana, naročito zbog neigranja Evrope, ali izgleda da će Aris uspeti da skocka više nego konkurentan tim za sezonu koja je u toku.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading