DA LI JE VREME ZA NOVOG GOLMANA? Ova tri Stojkovićeva KIKSA koštala su Partizan MILIONE u poslednje dve sezone!

Autor:

Sport

25.09.2020

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Aleksandra Stanojevića neće nastupati u Ligi Evrope u sezoni 2020/2021.

RepublikaFoto: Starsport
Golman Partizana Vladimir Stojković

Fudbaleri Partizana poraženi su u Belgiji od Šarlroe sa 2:1, a mnogi navijači crno-belih ocenjuju da je jedan od krivaca za eliminaciju golman Vladimir Stojković.

On je u bar tri navrata svojim lošim postavljanjem "koštao" vicešampiona Srbije u Evropi u poslednje dve sezone, pa se postavlja logično pitanje da li klub iz Humske mora da potraži zamenu za vremešnog čuvara mreže.

Drugi gol belgijskog tima delo je Rezaeija, a bivši reprezentativni golman se ponovo loše pozicionirao uoči slobodnog udarca, čime je uputio "pozivnicu" Irancu da šutira.

Ako se vratimo u prošlu sezonu, Stojke je bar na dva navrata bio koban po svoj tim. Na susretu grupne faze u Hagu protiv AZ Alkmara (2:2), katastrofalno je procenio situaciju u 87. minutu, pa je lopta završila u mreži našeg tima, čime su Holanđani smanjili na 2:1, a u nadoknadi su uspeli i da izjednače.

Takođe u trećem kolu prošlogodišnjih kvalifikacija, Stojković je lošim izletanjem na startu meča protiv Malatije "kumovao" vodećem golu Turaka, ali su crno-beli uspeli da sačuvaju 3:1 iz Humske i prođu u plej-of.

Nema sumnje da su Stojkovićeve loše procene skupo koštale Partizan u poslednjih nešto više od godinu dana, a sada se čeka odluka trenera Aleksandra Stanojevića. On će izabrati da li će u nastavku sezone u domaćim okvirima gol braniti Stojković, perspektivni Aleksandar Popović kao tzv. bonus igrač, ili će "parni valjak" pazariti pojačanje u finišu prelaznog roka čiji kraj je zakazan za 5. oktobar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading