POTVRĐENO: Miljenik "Grobara" se VRAĆA već danas!

Autor:

Sport

25.09.2020

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči devetog kola Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Kojić i Nikola Ninković u dresu Partizana

Fudbaleri Voždovca i niškog Radničkog od 19 časova na krovu otvaraju deveto kolo Superlige Srbije. Voždovčani u ovaj meč ulaze nakon "šestice" na Marakani, dok će Nišlije biti pojačane povratkom bivšeg napadača Partizana Nemanje Kojića.

Šef stručnog štaba Voždovca Jovan Damjanović nada se kontinuitetu.

- Pokazali smo u nekoliko utakmica ove sezone da možemo da igramo dobar fudbal, da se takmičimo i pobeđujemo. Ono što je važno jeste da to moramo da ponavljamo i imamo kontinuitet - istakao je kormilar Zmajeva.

Radoslav Batak, strateg Radničkog, takođe je najavio ovaj duel.

- - Pred nama je još jedan veoma zahtevan meč. Voždovac je dobar tim, uvek je neugodno igrati utakmice na njihovom terenu koji je specifičan, a pokušaće i da se iskupe posle visokog poraza u prošlom kolu. Svesni smo težine zadatka koji je pred nama, ali smo i potpuno spremi da ispunimo naš cilj, a to su tri boda. Uslovi u kojima ćemo igrati ne smeju da nam budu nikakav izgovor. Moramo da pružimo maksimum, a ukoliko budemo na nivou sa poslednjeg gostovanja protiv TSC-a, možemo da se nadamo uspehu. Biće mnogo bitno da što pre postignemo gol. To nam je nedostajalo na meču sa Čukaričkim i zato smo ostali bez dva boda - rekao je Batak.

RepublikaFoto: Starsport
Radoslav Batak

On je zadovoljan povratkom napadača koji je svojevremeno rešio "večiti derbi" u korist Partizana.

- Videlo se prošle subote koliko nam je Nemanja Kojić nedostajao, tako da ćemo njihovim povratkom u tim moći mnogo bolje da se organizujemo u napadu i bićemo opasniji. Kako nam je namera da odigramo napadački i na sva tri boda, jasno je da smo razrešili najveći problem i dilemu koju smo imali oko najboljeg sastava koji će početi meč. Nažalost, Todor Petrović će propustiti i ovaj susret, ali ga očekujemo za sledeće kolo i okršaj protiv Mladosti iz Lučana. Nenad Šljivić je teže povređen i na njega neću moći da računam još neko vreme - zaključio je Batak.

Superliga, 9. kolo

Petak

Voždovac - Radnički Niš (19)

Subota

TSC - Spartak (16)

Čukarički - Mačva (16)

Javor - Zlatibor (16)

Radnik - Rad (16)

Mladost - Crvena zvezda (18)

Nedelja

Proleter - Novi Pazar (16)

Napredak - Metalac (16)

Inđija - Vojvodina (16)

Ponedeljak 

Partizan - Bačka (18)

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading