STANOJEVIĆ NE TREŽI ALIBI: Trener Partizana JASAN posle ispadanja iz Evrope!

Autor:

Sport

24.09.2020

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana zaustavljeni su u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto su poraženi sa 2:1 od Šarlroa. Trener crno-belih Aleksandar Stanojević je sportski čestitao rivalu na prolasku i otkrio šta je nedostajalo njegovim izabranicima.

RepublikaFoto: youtube.com/FK Partizan
Aleksandar Stanojević

– Čestitam protivniku na prolazu. Mislim da smo danas bilo konkretniji, ali primili smo dva gola iz prekida. Jedan dobar tim ide dalje.

Prvo poluvreme je ekipa Partizana izgledala veoma loše, a trener Beograđana veruje da je težina meča doprinela tome.

– To je teška utamica na strani protiv dobrog protivnika. Nije lako napraviti priliku. Jednostavno je bilo teško. Suma je ušao, doneo rezultat i šanse. Možemo sa te strane da budemo zadovoljni – rekao je Stanojević.

On je potom otkrio da li se dogovor pre početka meča ispoštovao.

– Sigurno da prvo poluvreme nismo bili dovoljno ofanzivni kako je trebalo. Ipak, igra se jedna utakmica. Oni teško primaju golove. Mislim da smo bili bolji rival, stvorili smo više prilika, ali nema šta čestitam im na prolazu.

 

Stanojević je otkrio šta je rekao igračima u svlačionici nakon duela.

– Nemam šta da im zamerim. Nismo postigli golove. Pokazali smo se dobro. Žao mi je što nismo prošli – istakao je strateg crno-belih.

Potom je rekao da su pojedini igrači igrali sa zdravstvenim problemima, ali da to nije alibi za neuspeh.

– Vitas je igrao sa temperaturom kao i dva tri igrača. Sadik i Stevanović su dobili injekcije. Imali smo određenih problema, što ne znači da je to razlog poraza. To je sastavni deo utakmice – zaključio je Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading