(VIDEO) UMALO SENZACIJA U LIJEŽU: Vojvodina ipak poražena posle produžetaka

Autor:

Sport

24.09.2020

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Standard će u plej-ofu dočekati mađarski Fehervar.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Fudbaleri Vojvodine nisu uspeli da se plasiraju u plej-of za ulazak u Ligu Evrope. Novosadski crveno-beli su doživeli poraz u Liježu, od Standarda, posle 120 minuta igre, a rezultat je bio 2:1.

Prvo poluvreme je proteklo prilično mirno i nije viđena nijedna prava šansa, ali je na samom startu drugog dela Standard poveo iz penala. Urugvajski napadač Felipe Avenati je bio precizan sa bele tačke, a Goran Vukliš je morao da vadi loptu iz mreže. Inače. penal je dosuđen jer je Petar Bojić oborio Nikolasa Gavorija u kaznenom prostoru.

Nadu "staroj dami" je vratio upravo Bojić kada je u 75. minutu utakmice pogodio mrežu glavom, posle izvrsnog centaršuta Nikole Andrića.

Posle toga, deset minuta kasnije, je Andrić ponovo sjajno centrirao, Nemanja Čović je trznuo glavom, ali se golman Bodar bacio poput pantera i sprečio senzaciju, pa se otišlo u produžetke.

Nažalost, utakmica je rešena već u prvom minutu produžetaka kada je Selim Amalah nakon solo akcije zatresao mrežu Novosađana, a puleni Nenada Lalatovića su jedinu šansu u nastavku propustili u 118. minutu kada je posle centaršuta Drinčića jedan od crveno-belih igrača šutirao pravo u golmana Bodara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading