KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Živković ponovo ODLIČAN, Salcburg iz keca u dvojku, NULA u Pragu!

Autor:

Sport

22.09.2020

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobede ostvarili Rusi i Austrijanci, remi češkog i danskog prvaka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa meča Slavija - Midtjilend u Pragu

Večeras su na programu bila tri meča plej-ofa za Ligu šampiona. Krasnodar je u Rusiji nadigrao PAOK sa 2:1 (1:1), a jedini gol gostiju delo je Pelkasa kome je asistirao srpski internacionalac Andrija Živković u 32. minutu. Praška Slavija i Midtjilend su remizirali bez golova, a Salcburg je trijumfalno prošao kroz Tel Aviv, nadigravši Makabi sa 2:1 (0:1).

Pre vodećeg pogotka, Pelkas je promašio penal u 7. minutu utakmice, a golove za Krasnodar davali su Klasen u 39, takođe iz kaznenog udarca, kao i francuski krilni fudbaler Kabela u 70. minutu.

Austrijski prvak je takođe trijumfovao preokretom, kako bi rekli kladioničari "iz keca". Dan Biton je zatresao njihovu mrežu u devetom minutu, Šobošlai je iz penala poravnao rezultat u 49, a Okugava je osam minuta kasnije postavio konačan rezultat.

Sparta i Midtjilend su odigrali neočekivano tvrd meč u prestonici Češke. Prvo poluvreme proteklo je u apsolutnoj ofanzivi domaćih, koji ipak nisu uspeli da "otključaju" Dance. Skandinavska ekipa se oslobodila pritiska u drugom delu susreta, pa će posle "nule" sve biti rešeno u revanšu.

Ostali susreti plej-of runde na programu su u sredu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading