HRABRA IZJAVA STANOJEVIĆA PRED PUT U BELGIJU: Ovo želi da čuje svaki Grobar!

Autor:

Sport

22.09.2020

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da poštuje ekipu Šarlroa i da očekuje intenzivnu i zahtevnu utakmicu.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

- Nisu oni Anderleht ili Briž i ne treba... Mi smo Partizan. Sav respekt. Oni su u dobroj situaciji, dobro igraju, imaju samopouzdanje i videćemo - rekao je Stanojević dan pred put u Belgiju.

Partizan će u četvrtak igrati protiv ekipe Šarlroa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

- Imaju jak intenzitet, snažniji su, fizički su dobre konstitucije. Dobra, organizovana ekipa, koja je u dobrom trenutku i pravom momentu - kazao je Stanojević.

On je naveo da očekuje drugačiju utakmicu od onih koje je Partizan igrao do sada u sezoni.

- Biće drugačija utakmica, intenzivnija i zahtevnija. Ne znate kako će i u kom pravcu da ide, ali je sigurno da će biti drugačija nego ove do sada - naveo je trener Partizana.

Partizan je imao grupni sastanak pre utakmicu, Stanojević će održati i individualne, i istakao je da su crno-beli spremni za duel.

Stanojević je rekao da se nada da će svi igrači biti spremni.

- Umar Sadik nije na 100 odsto, Aleksandar Lutovac ima temperaturu... Sejduba Suma se vraća, nije u pravom ritmu. Samo da budemo zdravi, da svi budemo tu. Nadam se da ćemo svi biti spremni za utakmicu - rekao je Stanojević.

Utakmica će se igrati u četvrtak od 19.00 u Belgiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vuki

22.09.2020 18:22

Tamo neće biti penala...