ANALIZA KOJA TRESE SRBIJU: Ekspert pravo u centar - Široki ŽESTOKO oštetio i Zlatibor i Partizan!

Autor: TV Arena, Republika

Sport

21.09.2020

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne stišava se bura nakon osmog kola Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Uroš Vitas protiv Zlatibora

Nekadašnji sudija Zdravko Jokić rekao je za "TV Arena sport" da je sudija Zoran Široki u Užicu "oštetio i Partizan i Zlatibor".

Jokić je najpre komentarisao poništeni pogodak Bojana Matića.

– Najbitniji je momenat upućivanja lopte. Vidite da igrač Partizana nije u ofsajd položaju. Noga belog igrača je ispred njega. Pomoćni sudija je bio prebrz. Nije bio ofsajd – rekao je Jokić.

Sudijski ekspert je potom prešao na ključni detalj meča, momenat kada je igrać domaćih igrao rukom za najstrožu kaznu.

– Lopta prolazi kroz noge igrača u belom, on je nije dotakao da bi se zaustavila. Lopta potom udara u grudi drugog belog igrača. Govor tela sudije, njegova reakcija, mahinalno je pokazao na penal nakon reklamacije igrča Partizana. Ne znam da li je dobro video situaciju. Devetka nije igrala rukom, ovog drugog je pogodila u grudi, Sadik diže ruku, a on pokazuje na penal. Da li je ta reakcija Sadika njega naterala, ne znam. Ali ovo nije ispravna odluka. Ne treba govorom tela naglašavati penal, Široki je pogrešio – ocenio je Zdravko Jokić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading