Crveno-beli revijom evrogolova izlečili rane: Falćineli najavio bolje dane, vratio se Pavkov - Voždovac ponižen na "Marakani"!

Autor:

Sport

20.09.2020

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su demolirali ekipu Voždovca na stadionu "Rajko Mitić" rezultatom 6:0 u meču 8. kola Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Crveno-beli su jurišali ka golu protivnika od samog starta meča. Već u 10. minutu je Katai promašio šansu za vođstvo, dobio je loptu na oko sedam metara od gola, ali je šutirao preko gola, a sjajno ga je uposlio Falćineli koji se potom "proslavio" u dva navrata.

Šampion Srbije je poveo u 17. minutu golom Italijana kome je to prvi gol u dresu Crvene zvezde. Odlično se snašao Falićineli u petercu posle centaršuta Kataija, i najavio bolje dane dresu Zvezde.

Samo tri minuta kasnije Željko Gavrić je bio strelac senzacionalnog pogotka. Dobio je loptu na oko 25 metara od gola Voždovca, namestio se, i poslao "kiflu" za 2:0, lopta se ušunjala u gol između prečke i stative.

RepublikaFoto: Starsport

Još jednom je Italijan pogodio mrežu Voždovca, i to posle kornera koji je izveo Kanga, na odmor se otišlo sa rezultatom 3:0.

Nije dugo trebalo crveno-belima da povećaju vođstvo u drugom poluvremenu. U 55. minutu evrogol je postigao mladi Veljko Nikolić! Uhvatio je iz voleja jedan odbitak posle kornera, za velikih 4:0 na "Marakani".

Samo tri minuta kasnije Mirko Ivanić je raspalio po lopti i postigao novi efektan gol. Sjajno je plasirao sa leve strane i pogodio suprotan ugao za petardu na "Marakani".

Nakon ovog pogotka se ušlo u period mirnije igre, crveno-beli su imali loptu u posedu, a na terenu smo poslče dosta vremena videli i Mlana Pavkova koji je u poslednjem minutu meča postigao pogodak za ogromnih 6:0.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading