ZVEZDA ĆE BITI DUPLO SLABIJA: Crveno-beli pokušavaju da "uvaljaju" dva najbolja igrača Arapima i Kinezima

Autor:

Sport

20.09.2020

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampionu Srbije trebaju pare kako bi pregrmeli ispadanje od Omonije.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Crvena zvezda - Spartak

Crvena zvezda je nesrećno ispala u kvalifikacijama za Ligu šampiona i osim što neće treću godinu zaredom igrati u eliti, to ispadanje je zadalo jak finansijski udarac klubu z Ljutice Bogdana.

Ipak, crveno-beli bi mogli da zaigraju bar u Ligi Evrope, a da bi to ostvarili potrebno je da u plej-ofu na strani pobede Ararat ili Celje.

Međutim, i da to bude slučaj, jasno je da je zarada znatno manja nego prethodne dve sezone. Prema tome, šampion Srbije će morati da prodaje neke od najboljih igrača, a prvi na izlaznim vratima su dva možda i najkvalitetnija, uz Aleksandra Kataija i Milana Borjana, El Fardu Ben i Miloš Degenek.

RepublikaFoto: Starsport
El Fardu Ben i Miloš Degenek posle poraza u Večitom derbiju na stadionu Partizana

Kako saznaje "Kurir", crveno-beli se nadaju da će pomenuti tandem uspeti da uvaljaju azijskim bogatašima (Saudijska Arabija, Kina, Katar, UAE) za velike pare, pošto već nisu uspeli Degeneka u Spartak iz Moskve i Bena u Tursku, odakle je bilo interesovanja.

Osim njih dvojice, na izlaznim vratima je i Mateo Garsija, ali to je priča koja već dugo traje i nikako joj se ne nazire kraj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading