NISAM BIO PRIJATELJ SA MESIJEM I SUAREZOM: Hrvat izneo "prljav veš" iz svlačionice Barse!

Autor:

Sport

19.09.2020

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić nije bio u planovima novog trenera Barselone, pa je rešio da sreću potraži u svojoj Sevilji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivan Rakitić

Nakon šest i po godina, 13 titula, od čega jedne u Ligi šampiona i četiri prvenstvene, vezista je napustio "Nou Kamp" i vratio se u redove Andalužana, a sada je i progovorio o odnosu sa prvim asovima tog kluba, Mesijem i Suarezom, o čemu poslednjih dana bruje španski, ali i svetski mediji.

- Rekao sam svoju stranu. S njima nikada nisam imao bliski prijateljski odnos, ali verujem da je to jako teško u grupi od 23 ili 24 igrača. Moji najbliskiji prijatelji bili su Andres Inijesta, Ter Štegen, Boateng i Firpo- rekao je Rakitić za "El Desmarque".

Hrvatski vezista podvukao je da nije bio u lošim odnosima sa Argntincem i Urugvajcem, a u jednoj od skorijih izjava, otkrio je i zbog čega je Boateng bio u prednosti u odnosu na njega.

 

 

 

- Veoma poštujem i Mesija i Suareza, bili su mi saigrači šest godina i veoma su važni za tim. Na terenu smo veoma dobro funkcionirali i poštujem ih veoma. Tokom karantina u vreme korone svi smo bili jako bliski, gotovo pa komšije. Zahvalan sam im na tretmanu koji su imali prema meni tokom prethodnih godina- poručio je fudbaler Sevilje.

Inače, Rakitić je u Barseloni odigrao 310 utakmica, postigao 36 golova i upisao 40 asistencija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading