HLADAN TUŠ NA SAMOM STARTU ZA JUNAJTED: Palas srušio "đavole" na Old Trafordu!

Autor:

Sport

19.09.2020

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda porazom su otpočeli novu sezonu u Premijer ligi, pošto su na svom stadionu izgubili od Kristal Palasa rezultatom 1:3.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Palas šokirao Junajted

"Orlovi" su poveli već u sedmom minutu, Šlup je probio po levoj strani, uočio je Taunsenda na drugoj stativi, prosledio mu loptu, ovom nije bilo teško da savlada De Heu za 1:0.

Junajted je prvi put ozbiljnije pripretio u 22. minutu, kada je Mektominej oprobao udarac, ali je traljavo šutirao.

Otišlo se sa 0:1 na odmor, nakon 10ak minuta igre u drugom delu Taunsend šutira iz dobre pozicije, ali preko gola.

Zaha postiže pogodak u 67. minutu, ali ga linijski sudija poništava zbog ofsajda, a onda krajnje bizarna situacija.


U jednom opasnom napadu Palasa je Lindelof izblokirao pokušaj Ajua, sudija je pustio da se igra nastavi, a već kod prvog prekida je dobio sugestiju iz VAR sobe da pogleda snimak.

Uvideo je da je Lindelof igrao rukom pred svojim golom, Etkinson je pokazao na kreč, a odgovornost je preuzeo upravo Aju.

Ipak, De Hea brani njegov pokušaj, zaradovali su se domaći igrači, a onda opet VAR. De Hea je bio ispred linije kada se izvodio penal, sudija je ponovio jedanaesterac.

 


Ovoga puta Zaha preuzima odgovornost, odlično šutira 2:0 u 74. minutu.

Uzvratio je Junajted samo šest minuta kasnije, lopta se odbila do novajlije Van de Beka, koji je sa par metara matirao Guaitu, 2:1, nada za "đavole" i odličan početak karijere u Engleskoj za 23-godišnjeg Holanđanina.

Radost je kratko trajala, u 85. minutu Zaha koristi grešku Lindelofa i jako preciznim i snažnim udarcem u bliži ugao matira De Heu, 3:1 za "orlove".
 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading