PIOLI TRLJA RUKE: Važan POTPIS na "San Siru"?

Autor:

Sport

19.09.2020

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Rosoneri" završavaju veliki posao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Milana

Milan je spremio novi ugovor za "preporođenog" turskog ofanzivnog vezistu Hakana Čalhanoglua kome saradnja sa "rosonerima" ističe naredne godine.

Turčinu će biti ponuđena trogodišnja saradnja uz platu od tri miliona evra po sezoni, što je povišica od oko 500.000 evropskih novčanica u odnosu na trenutnu zaradu.

Čalhanoglu je tek dolaskom trenera Stefana Piolija opravdao sredstva koja je višestruki šampion uložio u njega. Momak koji je svojevremeno plaćen čak 25 miliona evra odlično se snalazi na mestu iza centralnog napadača, a italijanski stručnjak mu je upravo namenio tu poziciju u sistemu 4-2-3-1.

Podsetimo, Turčin ima 26 godina, dres sa nacionalnim grbom nosio je u 48 navrata, a deset puta se upisao u listu strelaca. Bio je odličan i u kvalifikacijama za Ligu Evrope, kada je protiv Šamroka postigao gol i upisao asistenciju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading