FINANSIJSKA STRATEGIJA CRVENO-BELIH: Kako nadoknaditi gubitak posle eliminacije od Omonije?

Autor: Mozzartsport

Sport

19.09.2020

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne cvetaju ruže na "Marakani" posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona! Crvena zvezda je ispadanjem od Omonije propustila priliku da popravi svoju finansijsku situaciju, pa crveno-beli pokušavaju da se ovajde na transfer pijaci.

RepublikaFoto: Starsport
Foto: Ilustracija

Ako se crveno-beli plasiraju u Ligu Evrope oni će inkasirati 3 miliona evra ili 5 manje nego što bi doneo plasman u Ligu šampiona.

Ta razlika moraće da se nadoknadi prodajom igrača, a kako navodi Mozzartsport klub i dalje pokušava da preko nekih posrednika utiče na Matea Garsiju da prihvati ponudu Arisa. Argentinac i dalje odbija, svestan da grčki klub neće moći da mu garantuje redovnu isplatu primanja nakon ispadanja iz Evrope.

 

Solunski klub je šampionu Srbije ponudio 1.3 miliona evra i čak 50 odsto od narednog transfera, ali za sada nema promena na tom planu. Uprava kluba planira da zaradi i prodajom Miloša Degeneka i El Fardu Bena, ali će se to dogoditi tek nakon duela sa Araratom ili Celjem u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading