STANOJEVIĆ PRED GOSTOVANJE ZLATIBORU: Stojković od prvog minuta, pojačanja su mi neophodna

Autor:

Sport

19.09.2020

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica u Užicu se igra u nedelju.

RepublikaFoto: youtube.com/FK Partizan
Aleksandar Stanojević

Fudbaleri Partizana u nedelju od 19 časova gostuju ekipi Zlatibora u utakmici osmog kola Sueprlige Srbije, a na konferenciji za medije uoči tog meča Aleksandar Stanojević je najavio neke promene u startnoj postavi.

Na početku je Stanojević pričao o povredi Umara Sadika.

- Ne znamo kakva je stiaucija sa Sadikom oko te povrede. Neću nikoga odmarati za utakmicu u Belgiji, već samo od ove utakmice prethodne. Moramo naravno da odmorimo neke igrače koji su imali veliku minutažu. Spremni smo. To je realnost, u Evropi se igraju utakmice na tri dana, zašto ne bismo mogli i mi? Nadam se da ćemo biti dominantni - rekao je trener "parnog valjka".

Potom je najavio interesantno rešenje u startnoj postavi.

- Sigurno ćemo rotirati, možda će Denis Stojković dobiti šansu od prvog minuta, videćemo još. Moramo da rotiramo da bi se svi osećali kao deo Partizana. Biće pet novih igrača u ekipi. Asano je u dobrom stanju, za Sadika čekamo poslednji izveštaj doktora. Ako budu zdravi biće obojica u sastavu. Ne kalkulišemo ništa.

 

Zatim je istakao da su mu pojačanja neophodna.

- Nadam se da će biti više od jednog pojačanja, uvek nam trebaju pojačanja, mislim da su nam neophodna i željno čekam da dovedemo nekoga. Savo je bio duži period tu, napravio je selekciju, ali što se mene tiče potrebno mi je još igrača. Sačekaćemo. Što se golmana tiče, moraćemo nekada da koristimo Stojkovićam a nekada Popovića zbog bonus pravila - istakao je Stanojević.

Potom je pričao o bonus pravilu i statusu mladog Aleksandra Popovića.

- Ne volim da Popović brani jer je bonus igrač, ni on se zbog toga ne oseća dobro. Sticaj okolnosti je takav, da nema tog pravila, sigurno bi Stojković branio, to je jasno. Imamo dosta igrača u napadu, ali tamo smo najjači, ne možemo da sklanjamo strance. Videćemo da li će Lazar Pavlović da bude spreman, on je imao povredu. Menjaćemo svakako

Za kraj, osvrnuo se na ekipu Zlatibora.

- Gledao sam njihove utakmice kada su izgubili protiv Čukaričkog, gledao sam i našu pripremnu utakmicu protiv njih u Užicu. Malo su se konsolidovali. Vukić je opasan napred, ali da ne spominjem, obično kad spomenem nekoga on da gol. Svaka ekipa u našoj ligi može da bude opasna, spremili smo se - poručio je strateg vicešampiona Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading