TRENER SFINTULA NEUTEŠAN:Kao da je bačena kletva na nas, sudija kriv za poraz od Partizana!

Autor:

Sport

18.09.2020

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Sfintula Sergej Čebotari veoma je nezadovoljan ishodom meča sa Partizanom.

RepublikaFoto: FK Partizan
Takuma Asano

Crno-beli su u četvrtak uveče slavili sa 1:0 u Kišinjevu, ali tek golom iz penala u 104. minutu. Strelac je bio Bibars Natho. Slobodan Urošević je centrirao, a Aleksandar Lutovac bio oboren u kaznenom prostoru.

- Ne volim da komentarišem takve situacije, ali pravo da vam kažem na nas ove sezone kao da je bačena neka kletva. Često sudije greše na naš račun, ne znam kako to više da prokomentarišem. kada igrate protiv ekipe kao što je Partizan, koja je u svemu bolja od vas teško je preživeti trenutak kada sudija tako lako pokaže na penal. Više puta sam pogledao snimak te situacije i mislim da je sudija pogrešio - smatra Čebotari.

Usledio je žestok napad na estonskog sudiju.

- Ovakve utakmice moraju da vode kvalifikovani arbitri. A govore ljudi da je suđenje u Moldaviji loše. Ove godine tri puta su nam sudili stranci i napravili dve velike greške. Počinjem da sumnjam u njihovu profesionalnost.

Šef stručnog štaba Sfintula osvrnuo se na dešavanja iz svlačionice domaćih po završetku utakmice.

- Momci su potrošili mnogo emocija, bilo im je jako teško. Nemam šta da im zamerim, igrali su koliko su mogli, ostavili sve na terenu i za to sam im zahvalan. Plan smo ispunili stoprocentno, znali smo kako igra Partizan i kako da se odbranimo. Imam na šta da budem ponosan, momci su pokazali da mogu da igraju protiv jakih ekipa iz Belorusije i Srbije i da na teren ne izlaze fudbaleri i ličnosti već ekipe. Nama je ovo veliko iskustvo, videli smo koliko možemo ukoliko su momci disciplinovani i ispunjavaju ono što se od njih traži - istakao Sergej Čebotari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading