NIJE SAMO BOLNA ELIMINACIJA: Evo koliko je LOVE Zvezda izgubila ISPADANJEM od Omonije!

Autor:

Sport

16.09.2020

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Penal rulet stao na stranu Kiprana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde eliminisani su u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona od kiparske Omonije, a srpski prvak je time pretrpeo i značajan finansijski udarac.

Oni će takmičenje nastaviti u završnoj rundi borbe za Ligu Evrope, čime će inkasirati 300.000 evra, dok igranje u plej-ofu za elitu donosi gotovo pola miliona evropskih novčanica.đ

Zvezda bi zbog dobrog koeficijenta trebalo da bude nosilac u plej-ofu za Ligu Evrope, pa bi eliminacijom protivnika i plasmanom u grupnu fazu drugog po kvalitetu takmičenja dobila oko 2,9 miliona evra.

Zvezda posle poraza od Omonije nije popravila ni klupski koeficijent, pa je ostala na 22.750 bodova na UEFA rang listi, ali imaće sasvim solidnu poziciju uoči nekih narednih žrebova.

Kada je u pitanju nacionalni koeficijent, Srbija je posle poraza Zvezde od Omonije na penale propustila priliku da osvoji još 375 bodova koje će potražiti u plej-ofu za Ligu Evrope.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading