(VIDEO) KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Kijevljani NOKAUTIRALI Partizanovog DŽELATA, podvig PAOK-a protiv Benfike!

Autor:

Sport

15.09.2020

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treće kolo borbe za elitu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje igrača Dinamo Kijeva na meču protiv AZ Alkmara

Fudbaleri Dinamo Kijeva, PAOK-a i Genta obezbedili su plasman u plej-of za Ligu šampiona pobedama u trećoj rundi kvalifikacija na domaćem terenu.

Kijevljani su nadigrali prošlosezonskog rivala Partizana u grupnoj fazi Lige Evrope, ekipu AZ Alkmara sa 2:0 (0:0). Pobedu su im doneli Rodrigez i Šeparenko pogocima u 49. i 86. minutu, a Holanđani nisu iskoristili brojne šanse da postignu makar jedan pogodak i meč učine interesantnijim.

PAOK je na stadionu "Tumba" savladao Benfiku sa 2:1, a svi golovi su takođe viđeni u drugom poluvremenu. Đanulis je otvorio goste u 63. minutu, a doskorašnji as "orlova" Andrija Živković duplirao je vođstvo domaćina u 75, samo devet minuta nakon što je ušao na teren sa klupe za rezerve. Silva je dao počasni gol za goste u četvrtom minutu sudijske nadoknade, ali nedovoljno da se izbori makar produžetak.

Gent je u Belgiji nadigrao bečki Rapid sa 2:1 (1:0), golovima Dorša i Jarenčuka, a poraz je samo ublažio Demir u 92. minutu utakmice.

Sutra su na programu ostali mečevi kvalifikacija, a među njima se ističe duel iz Nikozije kada će od 17 časova snage odmeriti Omonija i Crvena zvezda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading