TSC BEZ STRAHA NA VELIKANA: Sabo puca od OPTIMIZMA - za ovakve mečeve se ŽIVI!

Autor:

Sport

15.09.2020

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope igra se u četvrtak od 21 čas u Senti.

RepublikaFoto: Starsport
Trener ekipe TSC-a Zoltan Sabo

Trener fudbalera TSC-a Zoltan Sabo rekao je da njegov tim mora da bude koncentrisan i agresivan ako želi da izbaci rumunski FCSB u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

TSC će u četvrtak na svom stadionu u Senti od 21 sat dočekati bivšu Steauu.

- Očekuje nas jedna velika utakmica protiv velike Steaue, jednog od najvećih klubova na Balkanu, sa bogatom istorijom. Iako u poslednje vreme nisu bili šampioni Rumunije, uvek su u vrhu, a i ove godine su dobro startovali u prvenstvu - rekao je Sabo.


Prema njegovim rečima, da bi TSC savladao FCSB moraće u četvrtak da pruži mnogo bolju partiju nego što je u prethodnim mečevima.

- Da bismo njih izbacili, moramo da budemo mnogo bolji nego u prethodnim utakmicama, da budemo koncentrisaniji i agresivniji, da budemo hrabriji, da budemo fanatični na terenu. Ovo su velike utakmice, za ove utakmice se živi. Nadam se da ćemo u četvrtak uspeti da napravimo iznenađenje i da ćemo izbaciti veliku Steauu - kazao je Sabo.
 

Kapiten ekipe Saša Tomanović istakao je zadovoljstvo što će meč protiv izuzetno kvalitetnog protivnika igrati na terenu u Senti, gde pružaju najbolje partije u poslednje dve godine.


- Dolazi nam velika evropska ekipa, koja je veliki izazov. Očekuje nas jako teška utakmica, u kojoj moramo da pružimo svoj maksimum i više od toga - rekao je Tomanović.

Prvotimac Đuro Zec saglasio se sa kapitenom da su kvaliteti FCSB nesporni.

- Bivša Steaua dolazi sa ogromnim iskustvom evropskim utakmicama. Igraćemo na našem terenu i to je možda jedna mala prednost, ali njihov kvalitet je nesporan - kazao je Zec i dodao da TSC očekuje sigurno izuzetno teška i naporna utakmica.

- Ipak, dobro smo ih izanalizirali, znamo sve njihove vrline i mane. Od prvog minuta moramo da budemo maksimalno koncentrisani, da naše greške svedemo na minimum, da probamo da damo sve od sebe da iskoristimo njihove slabosti, da ugrozimo njihov gol i mislim da u tom slučaju imamo lepe šanse da prođemo dalje - rekao je Zec, istakavši da je ekipa FCSB veoma opasna po krilima.

- Dva krila su im mnogo opasna , tako da moramo na njih da obratimo pažnju, u svakom trenutku treba da budemo blizu njih, da im ne ostavljamo ni malo prostora - zaključio je Zec.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading