KUVALO U BOLONJI: Navijači došli da podrže Mihu, on ih poslao kući!

Autor: M.S.

Sport

16.09.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči početka Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trener FK Bolonja Siniša Mihajlović

Bolonja je svim srcem uz Sinišu Mihajlovića (51)! Navijači italijanskog kluba priredili su veliko iznenađenje za srpskog trenera pred prijateljsku utakmicu njegovog tima sa Entelom. Oni su došli u trening-kamp Bolonje i pred Mihu izašli sa barjakom u klupskim bojama, dok su mu sve vreme pevali i skandirali njegovo ime.

Navijači su na taj način želeli da pokažu Mihajloviću koliko im znači što je ponovo u timu nakon što je pobedio leukemiju, a zatim i preležao koronu. Šefu stručnog štaba italijanskog kluba obratio se preko megafona vođa navijača i zahvalio mu se na svemu što je uradio za Bolonju. U znak zahvalnosti bivši selektor Srbije je pred navijače izveo ceo tim, a društvo mu je pravio i saradnik Miroslav Tanjga.

Siniša je susret doživeo veoma emotivno, ali je ipak ostao pribran i kad su navijači krenuli da mu se približe, on im je uz osmeh poručio da moraju da poštuju distancu. Naime, iako se vratio normalnom životu, on zbog svega što je prošao poslednjih meseci mora da bude oprezniji jer spada u rizičnu grupu.

- Trudim se da vodim normalan život, da uživam u životu. Vratio sam se u klub jer želim da radim i da beležimo dobre rezultate. Bolest je sada iza mene, ali i dalje moram da vodim računa o zdravlju. Hvala svima koji su u teškim trenucima bili uz mene i koji su mi pružali podršku - kazao je Mihajlović.

Siniša i igrači su se potom vratili u kompleks i nastavili sa treningom, ali je emotivni susret očigledno ostavio posledice jer su protiv Entele odigrali samo 0:0. Inače, Bolonja će u novoj sezoni Serije A startovati narednog ponedeljka na gostovanju Milanu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading