DA LI ĆE IGRATI BEN I KATAI? Stanković rešio sve DILEME!

Autor:

Sport

15.09.2020

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči meča sa Omonijom.

RepublikaFoto: Starsport
El Fardu Ben i Aleksandar Katai

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je pred meč sa Omonijom na Kipru da crveno-beli računaju na najjači sastav, uključujući i igrače koji su imali problema sa lakšim povredama.

- Igra se samo jedna utakmica, uz to u gostima i sigurno nećemo kalkulisati. Temperatura je velika i to će sigurno biti važan faktor, ali kako je nama, tako je i njima. Imamo istorijsku priliku da četvrtu godinu zaredom igramo grupnu fazu u evropskim takmičenjima i svesni smo toga. Daćemo sve od sebe i nadamo se pozitivnom rezultatu - rekao je Deki.

Šef struke aktuelnog prvaka Srbije se osvrnuo na zdravstveni bilten.

- Svi koji su imali probleme sa lakšim povredama su ozdravili, na našu sreću. Sutra ćemo izaći u najboljem sastavu koji imamo u ovom trenutku - jasan je Stanković.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Deki je izvršio i podrobniju analizu rivala.

- Iskusni su i svakom trenutku znaju šta da rade sa loptom i bez nje. Proučavali smo ih, i odlično funkcionišu timski, iako imaju kvalitetne pojedince. Zaista su grupa na terenu. Znamo njihove vrline i mane i spremni smo za sutrašnji meč - zaključio je Stanković.

Podsećanja radi, duel 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona igra se u sredu od 17 časova na Kipru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading