BOŽJA VOLJA: TSC-u se ukazuje ogromna šansa u Evropi - FCSB dolazi obezglavljen u Sentu!

Autor:

Sport

15.09.2020

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki izazov čeka TSC u četvrtak na evropskoj sceni, u Sentu mu dolazi rumunski gigant FCSB, ali, višestruko desetkovan zbog planetarne pošasti.

RepublikaFoto: Starsport
FK TSC

Prema informacijama iz Rumunije, tim iz Bukurešta je primoran da za Srbiju krene bez kompletnog stručnog štaba, koji se zarazio koronom.

FCSB je potvrdio na klupskom sajtu da imaju sedmoricu zaraženih virusom. Jedan od njih je fudbaler, ostali su u tehničkom delu. Razboleo se igrač Andrej Miron, ali Anton Petrea, prvi trener FCSB-a!

Pored njega, virus je otkriven i kod kondicionih trenera Tomasa Nojberta i Horee Kodoreana, zatim kod fiziotarapeuta Sorina Kristofa, kod video analitičara Bogdana Stojke i tim menadžera Marijuša Janulija.

Nijedan od njih neće moći da krene za Srbiju, pa prema poslednjim informacijama ekipu će u duelu sa TSC-om voditi Bogdan Vintila, koji trenira rezervni tim FCSB-a.

 

 

 

- Možemo da budemo uznemireni, ali ovo je Božija volja. Ovu bolest svako može da dobije- poručio je vlasnik kluba Điđi Bekali.

Pitanje je sada šta je sa ostalim igračima, kod kojih iako nije u ovom momentu otkriven virus, trenirali su prethodnih dana zajedno sa članovima stručnog štaba i zaraženim Mironom.

Utakmica u Senti igraće se u četvrtak uveče.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading