INTER SE PREPLATIO NA SRBE: Potvrđeno - Kolarov dobija društvo, napadač akter VRAŽJE TRAMPE!

Autor:

Sport

15.09.2020

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dogovor je pao! Još jedan Srbin će se pridružiti Aleksandru Kolarovu u Interu.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Kolarov

Luka Jović se seli u Milano, dok će Lautaro Martinez biće novi napadač Real Madrida, prenosi italijanski "Sport Medijaset".

Sjajni 23-godišnji fudbaler Intera bio je velika želja Bareslone, Katalonci su bili duže vreme u ozbiljnim pregovorima sa klubom iz Milana, bilo je pitanje dana kada će transfer biti realizovan, međutim, u poslednji čas se umešao Real i oteo Argentinca velikom rivalu ispred nosa.

Italijani tvrde da je karljevski klub dogovorio transfer vreda 100 miliona evra. Inter će dobiti 60 miliona evra i srpskog napadača Luku Jovića.

Martinez je već dogovorio i uslove u novom klubu, godišnje će zarađivati 8.000.000 evra.

Podsetimo, Luka se nije proslavio u svojoj debitantskoj sezoni u kraljevskom klubu. Na Santijago Bernabeu je stigao za 60 miliona evra i nije opravdao očekivanja. Postigao je samo dva gola u čitavoj sezoni.

 

Španski mediji pisali su prethodnih dana da je Srbin došao na pripreme u sjajnoj formi. Navodno je oduševio Zidana, promenio ponašanje, pristup na treningu. Očekivalo se da će dobiti novu šansu za dokazivanje, međutim, Francuz je ipak odlučio da ga se odrekne.

Kako stvari stoje, Luka će se uskoro pridružiti Aleksandru Kolarovu u klubu iz Milana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading