POJAČANJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Holanđanin koji zna sve o Zvezdi stiže direktno na Kipar i debituje u sredu

Autor:

Sport

14.09.2020

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle sezone je odigrao pet utakmica u elitnom takmičenju.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde i Totenhema pred meč Lige šampiona

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Radživ van la Para nalazi se na meti Omonije koja pokušava ekspresno da potpiše ugovor sa Holanđaninom kako bi on već u sredu debitovao za klub, u utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, baš protiv crveno-belih.

Kiparski mediji su preneli vest da je tamošnji šampion zagrizao za 29-godišnjeg krilnog fudbalera, a ukoliko Omonija želi da Van la Para igra protiv bivšeg kluba, moraće brzinski da reaguje.

RepublikaFoto: Starsport
Van la Para u dresu Crvene zvezde

Preliminarna registracija igrača za treće kolo kvalifikacija je već obavljena, ali po pravilniku UEFA, klubovi 24 časa uoči utakmice imaju pravo na jednu izmenu, pa se tako može desiti da Holanđanin zaigra protiv Crvene zvezde.

Podsetimo, on je na "Marakanu" stigao prošlog leta, odigrao je pet mečeva u grupnoj fazi Lige šampiona, ali se nije proslavio. Od trenutka kada je na klupu crveno-belih seo Dejan Stanković, holandski internacionalac nije više bio u konkurenciji za tim, a ugovor sa klubom je raskinuo u aprilu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading