(VIDEO) Sulejmani dominirao, Danijel Aleksić postigao golčinu sa 25 metara

Autor: I. V.

Sport

29.10.2017

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sujelmani je svoj Jang Bojs vodio do ubedljive pobede nad Sionom 5:1.

RepublikaFoto: youtube.com/Football Score
Miralem Sulejmani igra u odličnoj formi

Protivnik Partizana u grupnoj fazi Lige Evrope, ekipa Jang Bojsa, igra fantastično u šampionatu Švajcarske. Nova žrtva tima Miralema Sulejmanija bio je Sion koji je počašćen petardom. 

Sulejmani je baš bio raspoložen za igru, a postigao je dva pogotka. Prvi put je protivničku mrežu zatresao već u 10. minutu, a onda se u strelce upisao u 60. minutu iz penala.

Naš nekadašnji reprezentativac bio je strelac i pre tri dana u Kupu Švajcarske, a i pogodio je i u prošlom prvenstvenom okršaju.

Danijel Aleksić,, nekada najveći talenat srpskog fudbala, već duže vreme nastupa za Sent Galen i doživljava svoju drugu mladost. Posle puno lutanja skrasio se u Švajcarskoj i neretko postiže spektakularne golove.

On je danas postigao jedan takav gol u pobedi svog tima nad Grashopersom od 3:1.

Na našu i vašu žalost još uvek njegov gol nije dostupan na internetu pa vam zato dajemo gol njegovog saigrača Trankila Barnete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading