LEGENDA PARTIZANA STALA NA STRANU FSS: U Humskoj haluciniraju da ih Kokeza šikanira

Autor:

Sport

14.09.2020

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači će mu teško oprostiti te reči.

RepublikaFoto: Starsport
Mladen Krstajić i Saša Ilić protiv Anderlehta

Nekadašnji kapiten Partizana, Mladen Krstajić, ubeđen je da Fudbalski savez Srbije na čelu sa Slavišom Kokezom ne radi protiv kluba iz Humske i to odgovorno tvrdi.

- Radio sam sa Kokezom dok sam bio selektor, siguran sam da odgovorno i predano, sa mnogo truda, obavlja posao u FSS. Ne može da bude odgovoran za loše rezultate Zvezde i Partizana ili bilo kojih drugih klubova - rekao je Krstajić za Sportski žurnal.

Bivši selektor reprezentacije Srbije je stao u odbranu Slaviše Kokeze.

- Apsolutno su to nečije halucinacije! Nema razloga da radi protiv Partizana. Zaboravlja se koliko je FSS pomogao Partizanu. Nisam siguran da li rukovodstvo crno-belih žele da prikriju greške ili nešto drugo, ali uvek postoji ta mogućnost

 

Aleksandar Stanojević se vratio u Humsku nedavno, a u prvom mandatu na klupi crno-belih je sarađivao sa Mladenom Krstajićem. Nekada stameni štoper je prvo bio kapiten, a potom i sportski direktor u eri uspešnog trenera.

- Stanojević, kao i treneri koji su bili pre njega, ne mogu ništa da promene ako nemaju podršku od uprave kluba. Od 2011. kada smo mi otišli, ništa se nije promenilo. Imali smo ideju, ali nas tada nisu razumeli. Do danas, naša žrtva ništa nije promenila - poručio je Krstajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading