PSŽ SE PONOVO OBRUKAO: Marsej srušio šampiona - opšta tuča na terenu, pocrveneo i Nejmar!

Autor:

Sport

13.09.2020

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi poraz Parti Sen Žermena u isto toliko utakmica, ni povratak Nejmara nije pomogao Tuhelu, Marsej slavio minimalcem 1:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
PSŽ - Marsej

U završnici ružne cene koje su za posledicu imale čak pet crvena kartona.

PSŽ je imao prvu dobru priliku, probao je Gej, ali iskusni Mandanda odlično brani. Usledio je period iseckan prekidima, dosta žutih kartona, Nejmar i Paje su imali jedan oštriji duel.

A onda fenomenalna asistencija upravo Pajea, bivši "čekićar" nalazi Tovana, Marsej vodi od 31. minuta.


Drugo poluvreme je bio još sadržajnije. Ofanziva Parižana, fenomenalni Mandanda brani sa nogama pokušaje Sarabije i Nejmara. Domaći postižu gol, ali Di Marija je bio u ofsajdu,

Samo par minuta kasnije i na drugoj strani imamo poništen gol, Benedetov gol je neregularan zbog ofsajda Tovana. Teška odluka za sudiju, odlučivali su bukvalno milimetri.

 


Nemanja Radonjić je ušao u 77. minutu umesto  Pajea. Parižani su pokušavali iz sve snage, igrala se prava viktorija ispred gola Mandande, ali su gosti uspeli da odole do samog kraja za neverovatan trijumf.

Na samom kraju utakmice prava gužva a i tuča, Kurzava izazvao pravi incident. Na kraju, Nejmar, Kurzava, Paredes, Benedeto i Amavi su dobili crvene kartone! Nejmar je po izlasku optužio igrača Marseja za rasizam.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading